Erbeka Techniek

Erbeka Techniek is gevestigd op het industrieterrein De Zandhorst te Heerhugowaard.

In het moderne bedrijfspand worden industriële apparaten en constructies gebouwd volgens klantenspecificaties.

 

Werkzaamheden:

Constructies: Erbeka Techniek heeft vele mogelijkheden tot het maken van constructies in staal, roestvast staal en aluminium. Naast deze constructies is Erbeka Techniek gespecialiseerd in het bewerken van plaatmateriaal

 

Montage: Naast de werkzaamheden in de werkplaats wordt er veel uitgevoerd op locatie. Te denken aan het plaatsen van constructies, het plaatsen van metalen trappen, het plaatsen van specialistische hekwerken en trapleuningen en locatie laswerkzaamheden in staal en roestvast staal.

 

Specialistische nieuwbouw: Erbeka Techniek ontwikkelt ter ondersteuning voor constructie en montage diverse speciale stukproducten. Hierbij te denken aan de ontwikkeling, 2D en 3D tekenen met Autodesk AutoCAD. Bovendien zijn wij op de hoogte van de nieuwste CE normen en in staat machines en machinelijnen van CE certificering te voorzien.

 

Industriële installatie: Erbeka Techniek is sterk in het installeren en monteren van productie machines en machinelijnen. Eventuele modificaties en toevoegingen worden ter plaatse uitgevoerd conform de laatste CE normen. Industrieel onderhoud: Naast het installeren van productiemachines en gehele productielijnen voert Erbeka Techniek het preventieve onderhoud uit. Dit wordt als ondersteuning bij de klant uitgevoerd, maar tevens kan Erbeka Techniek het gehele preventieve onderhoud op zich nemen met betrekking tot productielijnen en/of productiemachines.

 

Specialistische stukproductie: Ten slotte produceert Erbeka Techniek ter ondersteuning voor installatie en onderhoud diverse speciale stukproducten met betrekking tot apparaten, machines en constructies

 

Klanten: De belangrijkste afnemers van onze producten en diensten komen uit de:

  • Voedingsmiddelen industrie;
  • Farmaceutische industrie;
  • Groothandel;
  • Aannemerij;
  • Offshore leveranciers.

Gefabriceerd door:

Erbeka Techniek
website: www.erbeka.nl